jueves, 14 de mayo de 2009

BUNYOLS DE VENT


Ingredients:

¼ l. d’aigua
80gr. de mantega de porc
1 pessic de sal
200gr. de farina
3 ous ç
200gr. de crema pastissera

Per a fer la crema es necessita:

¼ l de llet
3 rovells d’ou
midó
canyella
pell de llimona

Es posa en un pot al foc l’aigua, la sal i la mantega, quan comença a bullir afegir la farina poc a poc per a anar lligant la massa a foc lent. Quan la massa ja està feta, la retirem del foc i afegim els ous continuant amassant.

Quan tornem a tenir la massa lligada afegim la crema i continuem amassant. Quan tornem a tenir la massa lligada agafem les clares que ens han sobrat al fer la crema i treballem a punt de neu i les afegim a la massa fins que estigui ben lligada. Al que li agradi afegir una mica d’anís.


RECEPTA DE : ROSER I ANGELA ALTARRIBA (recepta cedida per Carmen Riera de Can Miqueló)

No hay comentarios:

Publicar un comentario