jueves, 14 de mayo de 2009

PERES FARCIDES


Ingredients:

Peres del Bon Cristià
Carn magre
Ametlles
Tomàquet
Ceba
Canyella
Pell de llimona
Galetes
Ous
Sal
Sucre

Primer es rosteix la carn amb una mica de ceba i tomàquet. Un cop rostit es trinxa la carn, la pell de la llimona, les galetes i els ous. Es fa una pasta molt espessa. De mentre haurem buidat les peres i les farcirem amb la pasta. En una paella amb oli calent, fregirem els taps. L’hi posarem a les peres i les posarem a la cassola que prèviament hi haurem fet un sofregit i la omplirem d’aigua i li tirarem sucre, sal, canyella i una bona picada d’ametlles i ho deixarem bullir de 3 a 4 hores.


RECEPTA DE : Teresa Tapies de Can Camas

Típica de la Festa Major de Canyamars antigament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario