lunes, 4 de mayo de 2009

CANELONS



(30 canelons)


Ingredients:
200 gr. de Vedella
250 gr. de carn magra
2 pits de pollastre
1 cervell de porc
1 ceba
2 o 3 grans d’all
Sal, Llet
Formatge rallat
Mantega

Per la beixamel:
1 ceba
2 cullerades soperes de farina
Llet


Preparació
Rostim la carn amb la ceba i els grans d’all. Quan s’ha acabat de rostir, afegim el cervell de porc prèviament bullit, i es pica tot junt. Un cop està tot ben picat, afegim una mica de llet, a tota la massa, perquè quedi més amorosa.

Bullim la pasta dels canelons i els farcim amb la carn picada. Els canelons, els posem en una safata untada de mantega.

Per fer la beixamel, fregim la ceba fins que estigui daurada, afegim la farina i la llet i ho remenem tot bé fins que quedi una mica espès. La colem, i la deixem caure a sobre de la cassola on teníem la carn picada, ho remenem bé i ho tirem per sobre de la safata dels canelons.
Posem el formatge ratllat per sobre i al forn.

RECEPTA DE: ROSA DALMAU DE DOSRIUS

No hay comentarios:

Publicar un comentario