jueves, 14 de mayo de 2009

PATATES I PÈSOLS A LA CASSOLA AMB VEDELLA


(4 persones)

Ingredients:
500 gr. De vedella
4 patates grosses
500 gr. De pèsols
2 grans d’all
1 ceba
2 tomàquets

Tallem la vedella ben petita, i la posem a estofar amb un parell d’alls sencers aproximadament 45 minuts.
A banda, fregim la ceba i el tomàquet, i quan ja està dauradet, afegim les patates tallades que també fregirem una mica. Tot aquest sofregit, l’afegirem dins la cassola on tenim la vedella ja estofada, i ho cobrim amb aigua.
Quan les patates estiguin mig cuites afegim els pèsols i l’all i oli negat. Deixarem que s’acabi de coure i ja està llest per menjar.
L’all i oli negat es prepara picant un gra d’all en un morter i afegint-li oli i una mica de sal.

RECEPTA DE: Mª Angels Jubany de Dosrius

No hay comentarios:

Publicar un comentario