lunes, 6 de abril de 2009
PORRA
Ingredients per a 4 persones:
• 5 tomàquets
• 1 pebrot verd
• 1 dent d'all
• Un pa del dia avans
• oli d'oliva
• sal
• vinagre
Per la guarnició:
• 100 g de pernil serrà
• 3 tomàquets
• verat (caballa)
• 4 ous durs
Elaboració:
Agafem un bol i hi tirem els tomàquets pelats i trossejats, el pebrot verd net i el dent d'all.
Remullar el pa i escórrer, se li afegeix una cullerada de cafè de sal un raget de vinagre i un got d'oli. Batre tot.
Per la guarnició:
Piqueu els tomàquets, el pernil serrà i els ous en trossets. Esmicolar la verat (caballa) i afegir tot a la porra.
Suggeriment:
També se li pot afegir patates fregides o fruites com grenada, figues, taronges, pomes, etc.
RECEPTA DE: TOÑI PÉREZ RAMIREZ DE CANYAMARS
Més informació: http://recetarioserrano.blogspot.com/
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario