![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_rknPa209_nWUrd6NhHCRTtE1Fdfh7jAtirUPiPx8Sp9FaByn2_MHGgxWY-ZyMlT1XUVyOHFM-FVl_QIwszcawmCNsGt3gDgRGUgHTq7NdK2FUuWr9kDYB6VehCWPtEmUTrNp-O9KrfyC/s320/cocallavaneras.jpg)
Ingredients:
2 ous
660 cl de llet
2 flams Potax
4 o 6 cullerades soperes de sucre
1 caixa de pasta fullada
Pinyons
Preparació:
S’estira la pasta fullada amb un corro, les dos parts iguals. Es desfà el flam Potax amb un got de llet i s’afegeix els dos rovells d’ou. La resta de llet es posa a escalfar amb el sucre i quan està calenta s’afegeix el flam. Quan la crema està espessa es posa a sobre d’una capa de pasta que primer hem punxat amb una forquilla. Es tapa amb l’altra capa de pasta i es tanquen els costats. Es punxa la massa i es pinta amb rovell d’ou. Es tiren els pinyons per sobre i el sucre. S’escalfa el forn a 220 graus i es posa la coca durant 30 minuts més o menys fins que estigui torrada.
RECEPTA DE: PAQUITA FERNÁNDEZ DE CANYAMARS
No hay comentarios:
Publicar un comentario