Veure Video
Braç de gitano de patata farcit
Ingredients per a 6 persones
1’5 kg. de patates
2 cebes mitjanes
250 grs. De tomàquet triturat
200 grs. De carn picada de vedella
200 grs. De carn picada de porc
Oli d’oliva
Sal
Es pica be la ceba i es posa a fregir junt amb el tomàquet en una paella amb oli.
Quan ja està, s’afegeix la carn picada i es deixa que es vagi fregint.
Es pelen les patates i es posen a bullir en una cassola amb aigua amb sal i quan ja estan, es treuen, es colen i sense deixar que es refredin, s’aixafen be.
Es posen a sobre d’un drap de cuina de coto i s’estenen be.
Quan el sofregit ja està fet, es deixa refredar i es posa a sobre de les patates aixafades i mica en mica, es va embolicant amb ajuda del drap.
Després es pot decorar al gust, per exemple amb maionesa, o be amb formatge ratllat i després posat al forn perquè es gratini.
Ingredients per a 6 persones
1’5 kg. de patates
2 cebes mitjanes
250 grs. De tomàquet triturat
200 grs. De carn picada de vedella
200 grs. De carn picada de porc
Oli d’oliva
Sal
Es pica be la ceba i es posa a fregir junt amb el tomàquet en una paella amb oli.
Quan ja està, s’afegeix la carn picada i es deixa que es vagi fregint.
Es pelen les patates i es posen a bullir en una cassola amb aigua amb sal i quan ja estan, es treuen, es colen i sense deixar que es refredin, s’aixafen be.
Es posen a sobre d’un drap de cuina de coto i s’estenen be.
Quan el sofregit ja està fet, es deixa refredar i es posa a sobre de les patates aixafades i mica en mica, es va embolicant amb ajuda del drap.
Després es pot decorar al gust, per exemple amb maionesa, o be amb formatge ratllat i després posat al forn perquè es gratini.
Paparajotas
(50 bunyols aprox.)
250grs. De farina
150 de llet
2 ous
1 cullerada de cafè amb llet de matafaluga
1 cullerada de cafè amb llet de llevat
1 xorret d’anís
50 grs. D’anís sec molt.
Es posen tots els ingredients junts i es trituren.
La massa no pot quedar gaire líquida, si ens passés això, li afegirem una mica de farina més.
Després posem a escalfar l’oli de girasol a foc mig i anem afegint amb una cullera mica en mica la massa.
Posem sucre en un plat i tal qual els traiem del foc els anem arrebossant en el sucre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario