jueves, 10 de febrero de 2011

GALETES


Ingredients:


500g de farina de blat


250g de sucre


250g de mantega o margarina


1 pessic de sal


1 tassa petita de llet


2 culleradetes de cacau (opcional)


3 rovells d’ou




El.laboració:



En un bol posem la farina i la barregem amb el sucre i el pessic de sal. Col·loquem els rovells d’ou al mig i amalgamem la massa amb una forquilla.


Afegim la mantega que hem fos abans al bany Maria.


Amassem amb les mans fins aconseguir una massa homogènia i suau.


Estirem la massa amb un grossor de 2 o 3 mm. i amb ajuda d’estris de formes diferents o simplement amb un got domen forma a les galetes.


Escalfem el forn a 180 graus.


Untem la safata del forn amb mantega i posem les galetes a sobre separades entre elles.


Col·loquem la safata al forn durant 20 minuts.


Amb ajuda d’un agafador per no cremar-nos les traiem del forn i les passem a una plata on les deixem refredar.