jueves, 22 de julio de 2010

COCA DE SANT JOAN

INGREDIENTS:

1 Kg de farina de rebosteria
4 ous
20gr de sal
300ml d’aigua tèbia
200gr de sucre
50gr de llevat de pa
1 grapat de llar de porc
1 got d’oli de girasol
1 got petit d’anís


Es posa la farina en un vol i es posa la farina, el llevat, la sal i l’aigua i es pasta tot junt. S’afegeix la resta d’ingredients i es pasta però no gaire, no ha de quedar la massa fina. Es posa en una safata amb untada amb llar i es deixa reposar fins que creixi el doble de la seva mida. Es guarneix amb fruita confitada i es tira sucre per sobre. Es posa al forn a 220 graus i es deixa ¼ h i desprès es baixa a 140 graus.

COCA DE PERES DE LA PAQUITA

INGREDIENTS:

100gr de farina
3 ous
1 got de llet
100gr de crema de llet
100gr de sucre
6 peres blanquilles

Es pelen i es tallen a rodanxes les peres. Es posen en un motlle per a coques folrat amb paper per a forn. Es barregen tots els ingredients en una batedora elèctrica i es posen en el motlle. Es posa al forn a 180graus fins que estigui torrada.