miércoles, 29 de abril de 2009

FLORS MANXEGAS



Ingredients:

4 ous
1 got de llet
1 / 2 tassa d'anís
1 / 2 tassa d'oli d'oliva verge extra
280 gr. de farina
Sucre glas
Canyella en pols
Oli per fregir

Preparació:

En un recipient adequat batem bé els ous i afegim la farina a poc a poc. Quan estigui ben barrejat s'afegeix l'oli, l'anís i la llet i es barreja tot fins a obtenir una pasta de consistència homogènia.

Posem a escalfar l'oli i escalfem el motlle posant dins de l'oli, quan estigui calent es treu i s'introdueix en el bol perquè s'adhereixi la pasta al ferro, ha de quedar la part superior neta. Introduïm el motlle amb la massa en l'oli i quan es freda la flor i es desprengui del motlle la traiem i la posem a escórrer.

Repetim l'operació fins a acabar amb la massa, amb aquestes quantitats han de sortir unes 24 flors aproximadament. Per acabar espolvorem les flors amb una mescla de sucre glas i canyella en pols.

RECEPTA DE: FINA ÁLVAREZ DE CANYAMARS

No hay comentarios:

Publicar un comentario